A kenyeret szeleteld fel és áztasd pár percre a tejbe.
Keverd össze utána a marhahúst a petrezselyemmel, tojással, fokhagymával, sajttal, a citromlével, borsozd és sózd meg, a végén pedig a kenyeret is tedd hozzá!
Kevergesd, amíg tömör masszává nem áll össze!
Kis golyókat formázz belőle és süsd őket legalább öt percig olívaolajban.
Add hozzá a paradicsomszószt, azt is sózd és borsozd, adj hozzá még kis cukrot és bazsalikomlevelet és ezt együtt főzd legalább 15 percig alacsony hőfokon.
Tálalhatod rizzsel, krumplival, kenyérrel, polentával egyaránt.
A kecskesajtot vágd apróra, az olívabogyót pedig karikázd fel.
Forralj fel vizet, amibe tegyél egy kis sót, utána pedig alacsony lángon, folyamatos kevergetés mellett készítsd el a kukoricadarát.
Ha ez már kezd besűrűsödni, akkor tedd hozzá az olíva olajat, a sajtot és a bogyókat, ezt mind sózd és borsozd meg!
Ezután az olívaolajjal kikent serpenyőbe öntsd az egészet és hűtsd egy órán át.
Ha kihűlt, borítsd ki a tepsiből és vágd szeletekre.